vineri, 17 decembrie 2010

DE CE pentru România?

Probabil că emisiunea „Zece pentru România” şi toată manipuliada realizată de câţiva ani buni de Mihai Tatulici şi-a atins scopul şi ţintele. Toate! Pentru că ultima parodie din acest bussiness-show bine ales, bine jucat şi alţi oameni de bine, va rămâne de pomină. Întâi, ediţia locală de Transilvania, un fel de varză a la Cluj, în care de ce Emil Boc sau omul cu coasa să nu fie slăvit pentru faptele lui de fost primar al Clujului... Am spus slăvit, pentru că proslăvit nu poate fi decât însuşi preşedintele, cu nume atât de reprezentativ pentru ţara tuturor VântUrilor... Băsescu... Biensur, la Bucale, adică la Bucureşti, de unde răsare soarele prin şuviţele blonde ale preafrumoasei Elena Cocoş. Că Pupincurici l-a premiat pe Băse-Vodă... cel mai contestat preşedinte etc. etc., nu-i marea poantă a acestui show... Marea poantă e că a apărut o verişoară de pe la mama Constanţa, care ţuşti pe scenă şi hopa a luat premiul vărului... Care văr? Prin Turcan clopoţel nu-şi aminteşte de o asemenea verişoară. Punct! Am mai văzut o chestie albastră şi cam de aceeaşi înălţime cu maestrul Pupincurici. O doamnă îmbrăcată pur şi simplu într-un... sarcofag! Urma să mai iasă şi mumiile pe stradă şi nici Eugen Ionesco n-ar fi putut să scrie un absurdus-autenticus ca cel (cacofonie voluntară!) de miercuri, 15 decembrie 2010, de pe Realitatea TV.

2 comentarii:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. Mulţumesc, Vlad! Sunt interesat de colaborarea cu voi. Revin când pot.

  RăspundețiȘtergere