marți, 30 noiembrie 2010

O scurtă completare
la erata de ieri

În decembrie 2009, când s-a reales „Escu”, am uitat să vă spun că în primul tur am votat tot „Escu”. Adică, pe Crin Antonescu. Şi nu mă laud, dar am convins încă vreo 300 de tineri să meargă la vot şi să voteze la fel. Ce m-a determinat ca în turul doi să votez tot „Escu” a fost un miting macabru organizat de nişte roşii şi galbeni (bostani), care au străbătut Braşovul, în convoi cu un dric... sugerând moartea lui Băsescu.

P.S. Revin mai târziu pe blog, pentru că azi dimineaţă am primit replica inteligentă (în Jurnalul Naţional) la acţiunile mele de pe TV şi blog (Comunişti versus anticomunişti) realizate împreună cu Mircea Sevaciuc. Dacă noi atacăm tema la Braşov, încercând o unitate a oamenilor şi răsună până la Bucureşti... N-avem decât să le mulţumim supraveghetorilor permanenţi ai Patriei Române, ca nu cumva Ţara să se molipsească de vreo tuse măgărească...

Un comentariu:

  1. Stiamte domn,



    Desi crezi ca esti un exponent ,o voce a celui de pe strada , nu esti decat o trompeta a celui ce-si spune presedinte de consiliu judetean.

    Atata timp cat sustii doar schimbarea de dragul schimbarii , atata timp cat sustii cauze straine de platitorii de taxe -alaturi de marii revolutionari platiti ai Romaniei alturi e profitori de ocazie sau de meserie sa stii stimate domn ca te confunzi cu ei.
    In 20 de ani Romania a platit 1,6 miliarde euro meseriei de revolutionar. DE CE ? Pentru ca guvernele PSD sa aiba liniste?
    de ce pana acum nu s-a intamplat nimic cu aceast parazit al societatii denumit REVOLUTIONAR?
    Ce a facut concret acest REVOLUTIONAR ? Cu cine s-a batut ? Ce a construit ?Pentru ce au avut aceste avantaje colosale in fata unui popor saracit?
    REVOLUTIONAR a fost intrega populatie a Romaniei.In 1989 am fost acolo, la Judeteana de Partid .Cei ce-si spun revolutionari si iau bani pentru asta nu au fost decat niste PROFITORI ordinari.
    DUMNEATA ESTI ALATURI DE EI !?

    Acum sunt in strada pentru ca si-au pierdut din privilegiile nemeritate . Daca USL-ul le da banii inapoi totul va fi ca inainte- LINISTEA DOMNULUI ILIESCU

    Daca la un bloc pui la usa de intrare un felinar rosu -compromiti toate apartamentele.

    Cam ce propovaduiesti dumneata alaturi de celebrul "SEBA" al nu mai putin celebrului Cancescu?-O tara de forma si nu de fond. Cum ca ar trebui sa vina baietii astia flamanzi de la USL care sa ne minta frumos pentru ca astialalti ne-au mintit urat.
    Sa avem un invatamant in care numarul de absolventi este mai mic decat locurile din facultati. Rezultatul ?-generatii intregi de forma fara fond ( diplome si atat). Aduna dumneata cam cati ani invatamantul a fost pastorit de gasca PSD -PNL si ai sa vezi ca se aduna cam 17 ani de dolce far niente . 17 ani in care s-a furat pe rupte din sistem . Ne-am facut ca facem invatamant .Ce spun tinerii ? ca dupa facultate nu au locuri de munca?
    La mijloc este numai foamea de bani -in mare parte nemeritati .

    De ce la universitaile de stat exista locuri cu taxa ? Daca esti inscris la o astfel de forma de invatamant , tu ca tanar iti asumi riscul locului de munca.

    Cred ca ar trebui sa militezi pentru ca macar studentii care sunt admisi fara taxa la sfarsitul anilor de studii sa aiba un loc de munca asigurat. S-ar mai rezolva ceva.

    Si ce mai propovaduiesti dumneata -o sanatate in care spaga doctorului sa ramana ca un dat de la Dumnezeu.
    Impotriva unui sistem corupt care este SANATATEA nu poti lupta decat in forta .
    Din interiorul sistemului nu se va primi reforma . Principiul actual este clar -"PUTE PUTE DA-I CALDUT"

    Am avut in Brasov primar PNL-ist , PNT-CD-isti-ai avut dumneata mai multa demnitate atunci ? Eu nu . In schimb ce am avut -un oras mizer , o rusine -8 ani pierduti alaturi de GHISE si inca cativa cu Moruzi.
    A trebuit sa vina un "moldozaur" cu studii precare -o facultate de tumbe facuta la FF pentru a da lectii de administratie marilor aristocrati PNL ai Brasovului.SI a reusit.
    Avem un oras curat frumos si cat de cat civilizat.
    Dumneata canti o arie pe notele impuse de la de Cancescu.Te inteleg -el te plateste.
    De ce nu spui nimic de ziarele platite din bani publici pentru campaniile politice ale sefului matale? De ce nu spui de bani cheltuiti aiurea de Consiliul Judetean pe studii de fezabilitate ?
    De ce nu spui nimic de de cazul PRODLACTA la care ambitia si orgoliul sefului matale a bagat in faliment o firma emblematica a Brasovului .
    Daca ai informatii ca la primarie se fura -de ce nu le pui pe tapet ? In acest caz te faci tainuitor -ai grija e cauza penala.
    Daca vrei sa fii o voce - fii cu adevart in primul rand un OM si nu o CARPA. Atentie ne-am nascut bipezi si nu taratoare , dar pentru asta ne trebuie si coloana vertebrala.
    Meseria te cere echidistant daca te pretinzi jurnalist .
    ATENTIE NU SUNT MEMBRU DE PARTID. SUNT UN SIMPLU PLATITOR DE TAXE PE CARE IPOCRIZIA COMPATRIOTILOR L-A ADUS LA DISPERARE.

    RăspundețiȘtergere