marți, 16 decembrie 2008

Cronica de supt Tâmpa. Jurnal de bloggangiu (5)
Doi aristotei mititei scripcariotizaţi în tava cu minuni
Nimic nou sub Tâmpa. Doar nişte scripcarioţi care au convertit ieri doi aristotei mişei la tava cu minuni a Consiliului Local, mai monocolor (oranj) ca niciodată. Aristoteii scripcariotizaţi se numesc Jipa şi Urse, nume predestinate, despre care probabil că se va mai vorbi. De ce ţi-e frică, nu scapi, Georgică! Mai devreme sau mai târziu, când se termină toată lista cu liberali eligibili, pe care vrei să-i contabilizezi cu japca în parohia ta, Tac'-tu tău politic, nimeni altul decât Vasile Bran, căruia i-ai obosit geanta degeaba, tot va ajunge acolo unde matale te temi... Şi să vezi păruială şi show, că bussiness ai preţ de vreo 10 dosare. Mai bine bate palma cu Botorog, pune-i de-o goarnă nouă, dă-i şeptelul calculat pe cinci ani la cireada mâncată şi roagă-te de protestatar să strige invers... Adică, înspre CJ şi Prefectură. Bineînţeles, cocoţat în magnolia Primăriei, că pe aia din faţa CJ ai dispus s-o taie supuşii tăi drujbaşi... Noapte bună, Tâmpo!

3 comentarii:

  1. Pe Jipa îl cheamă Jica. A mai fost consilier local PNL iar în partid şi-a făcut o carieră cărând geanta lui Nicolae Vlad Popa, pe vremea când acesta era jupân PNL Bv.

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost greşeală de tipar. Ştiu cine e omul care s-a scripcariotizat. Poate ajunge în locul Scripcariotului, care şi el purta cândva geanta lui Bran, pe care acum se răzbună cu arma din dotare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Culmea este că, la fel ca proaspătul deputat Gabriel Andronache, nici cei doi pitici politici nu au nici un fel de jenă să se ducă să ciugulească din palmele lui Scripcaru, de pe băncile PNL. Şi se mai supără cineva că politica e fată mare?

    RăspundețiȘtergere