joi, 18 decembrie 2008

Un braşovean ministru
Salutăm şi aripa PSD din acest guvern, cu nume vechi şi noi! Sârbu 1, Sârbu 2, ginerele lui Sârbu 2 (Ponta), Nica, Andronescu, Diaconescu, Oprea şi câţiva din redutele locale, mai mult sau mai puţin cunoscuţi. Constantin Niţă, cel mai vizibil pesedist braşovean din ultimii 10 ani, a fost desemnat ministru al Comerţului şi IMM-urilor. E bine pentru Braşov!
Poveştile de adormit copiii cu nuş'ce ministru susţinut de Georgică în acest cabinet n-au ţinut. Stă prost în partid şi va sta şi mai prost de acum încolo.

Un comentariu:

  1. Terenuri de sute de mii de metri pătraţi, maşini de lux şi bijuterii scumpe deţin, potrivit declaraţiilor de avere, majoritatea celor care vor fi miniştrii în Guvernul lui Boc. Într-un top al averilor, brasoveanul Nită Constantin, ministru la IMM-uri, se află pe primul loc.

    Cel mai tare. Nită, conform propriei declaraţii de avere, actualizată în iunie, deţine 12 terenuri, două case, acţiuni la diferite societăţi comerciale şi un cont bancar. Mai exact acesta are şapte terenuri intravilan, în zona Tohan, Drumul Poienii şi Ghimbav, însumate la 20.000 de metri pătraţi. Plus 60.000 de metri pătraţi de teren agricol în judeţele Buzău şi Brăila. Nită are două case de locuit, în Braşov. Una situată pe B-dul Saturn şi cealaltă, de peste 600 metri pătraţi, în Drumul Poienii. Acesta mai deţine un cont bancar de 55.000 de euro şi acţiuni la cel puţin cinci societăţi comerciale.

    sursa brasovultau.ro
    http://brasovultau.ro/index.php?pag=nw&id=15213&catid=95&p=ni-cel-mai-bogat-ministru-.html

    RăspundețiȘtergere