marți, 6 ianuarie 2009

De Bobotează, un dar de la Dumnezeu

APA MIRACOL şi TURISMUL ENERGETIC

Apă, lumină, energie...
Viaţă,
sănătate, armonie...
Cură energetică, miracol, turism...

Nu sunt doar simple asocieri de cuvinte.
Poziţia geo-astrală a României este cea mai mare resursă strategică de care dispunem. Numai că, habar n-avem de acest dar de la Dumnezeu. Sau, interese care, probabil că ne scapă, ţin această resursă îngropată într-o ignoranţă premeditată.
Foarte mulţi cercetători din diverse domenii ale ştiinţei, mai ales luminaţi ai noilor ştiinţe, consideră România un adevărat izvor energetic benefic în foarte multe domenii. Tradiţional vorbind, de la resursele minerale cunoscute (sau necunoscute!) la flora spontană bogată şi diversă şi până la aerul pur sau apa miracol din unele zone mai mult sau mai puţin promovate ale României – stăm pe un potenţial economic şi ecologic, care merită toată atenţia în viitorul apropiat. Viitor de care va beneficia în primul rând turismul promovat inteligent.

Turismul tradiţional şi energetica subtilă

Turismul românesc are deja o bază materială solidă. Mulţi întreprinzători din turism pun la dispoziţia sutelor de mii de clienţi români şi străini condiţii atractive. Condiţii care îmbină rusticul cu facilităţile moderne, cu meniurile tradiţionale abundente (mai mult sau mai puţin bio şi ecologice!), cu ospitalitatea renumită şi chiar cu entertainment la preţuri rezonabile.
Marea problemă o reprezintă infrastructura de transport a României (lipsă de autostrăzi şi aeroporturi!). Dar, odată intraţi pe tărâmul specificului românesc, amprenta beneficului şi miraculosului se simte la tot pasul. Explicaţia ţine de energetica subtilă a apei, aerului, sufletului şi spiritului locului...
Un studiu de potenţial al acestor resurse, valorificate împreună cu brand-uri adecvate, va putea oferi, începând cu acest an, turismului românesc o dezvoltare alternativă şi curajoasă, bazată pe investiţii reduse. Vom promova acest studiu către toţi cei interesaţi.
Vă propun să realizăm împreună un GHID al acestor resurse neconvenţionale, în care vom include şi obiectivele turistice româneşti!

Pentru un altfel de turism în România!

Marile resurse sunt la îndemâna tuturor. Ele sunt, în primul rând, apa, aerul, solul
şi chiar relieful. Mulţi specialişti cercetează de mai multă vreme capacităţile benefice ale diferitelor ape din România. Despre virtuţile „apei vii” şi formelor în care aceasta se găseşte în diverse locuri din ţara noastră, vom putea afla cât de curând. Turismul energetic şi valorificarea apelor miracol abia începe... Iar operatorii din turism vor trebui să pună în valoare aceaste resurse.

Unora, probabil, vă sunt cunoscute studiile japonezului Masaru Emoto cu privire la „emoţiile” şi „gândurile” apei. Publicăm mai jos un rezumat al acestor cercetări cu adevărat revoluţionare. Totuşi, nu pot să uit cum, prin anii '80, când eram student în Bucureşti, profesorul Ion Mânzatu ne vorbea despre primele cercetări româneşti ale „apelor din poveste”... Revăzând imaginile obţinute de profesorul japonez, nu pot să uit nici imaginile mele din copilărie desenate pe geam cu sufletul... Pur şi simplu suflam şi mă minunam, în zilelele Gerului Bobotezei, cum răsăreau florile de gheaţă... Ştiinţa îşi face loc astăzi mult mai aproape de interiorul decât de exteriorul nostru.

Masaru Emoto şi cristalele apei

Viaţa a apărut în apă. Bătrânii merg la biserică după apă binecuvântată. Indienii se purifică în Gange, aceeaşi apă care preia cenuşa morţilor lor. Botezul are loc în apă. Apa spală, purifică şi binecuvântează.
Masaru Emoto a făcut o descoperire uluitoare, din seria celor în care ştiinţa şi religia îşi dau mâna pentru a prefigura o nouă eră, în care nimic nu e ceea ce pare. E o descoperire care impune reevaluarea tuturor scărilor valorice pe care le avem despre lume, despre noi.
Experimentele lui Masaru Emoto arată ca bioenergia umană, diferite câmpuri informaţionale şi cele electromagnetice, influentează structura moleculară a apei la distanţă. Masaru Emoto a făcut diferite experimente şi asupra apei la distanţă.
Pe câteva eprubete sigilate cu apă distilată au fost lipite etichete, pe care au fost scrise cuvintele: iubire, mulţumesc, fericire, speranţă, adevăr etc., iar al treilea eşantion de apă a ascultat muzică clasică. Aceste eşantioane au fost îngheţate şi fotografiate cu ajutorul microscopului. Apa a format în toate cazurile cristale diferite şi pure. Nici unul nu semăna cu celălalt.
Analiza a arătat că structura apei era diferită pentru fiecare dintre aceste eprubete, dovedind în mod cert că influenţele asupra apei la distanţă produc un ecou, remodelându-i structura informaţională. S-a constatat că apa este un element „viu”, capabil să memoreze informaţia. Apa „memorează“ diferite influenţe şi le transformă în cristale care imită structura energoinformaţională. În mod asemănător, celelalte eprubete au fost expuse în faţa televizorului, calculatorului şi telefonului mobil.
Masaru Emoto în experimentele sale confirmă, în mod ştiinţific, influenţa negativă a radiaţiilor electromagnetice asupra sistemului bioenergoinformaţional şi al sănătăţii umane.
(Sursa: www.neotek.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu